websites.

Betaalbare website laten maken door specialisten

Vandaag de dag staat of valt online succes met een professionele en gebruiksvriendelijke website, die bovendien geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Je website is je digitale visitekaartje, maar niet elke starter en kleine zelfstandige heeft het budget om een website volledig op maat te laten maken. Bij The Agency vinden we dat iedereen een goede responsieve website verdient. Daarom kan je bij ons een betaalbare website laten maken volledig volgens de regels van de SEO-kunst.

Onderzoek

Voordat we van start gaan met de creatie van jouw website, willen we uiteraard wat meer weten over jou en je business. We willen je door en door leren kennen zodat we een website afleveren die jouw bedrijf perfect weerspiegelt. In een voorafgaand interview hebben we het onder andere over de ideale websitestructuur, de toon van de copy, maar ook al over de strategie na oplevering. Met behulp van SEA, socialmedia-advertenties en socialmediabeheer geven we jouw website een ferme boost.

Hoe gaan we te werk?

In plaats van bij het design volledig van nul te beginnen, kopen we het WordPress-sjabloon aan dat jij verkiest. Dit passen we aan zodat het volledig met jouw wensen overeenstemt en zo goed mogelijk geoptimaliseerd is voor SEO. Met deze strategie bespaar je fiks op de kosten om een website te laten maken én gaat het proces meestal sneller dan bij een volledige maatwerkwebsite. Ideaal dus voor starters en kleine zelfstandigen.

WordPress

Voor al onze websites gebruiken we het content management system WordPress. De gebruiksvriendelijkheid van dit CMS maakt dat je er zelf heel eenvoudig mee aan de slag kan na de oplevering. WordPress is betaalbaar, scoort goed op vlak van SEO en in WordPress-websitetemplates zitten vaak een heleboel plugins (zoals een contactformulier of online boekingssysteem) standaard geïntegreerd. Op die manier maken we de functionaliteit van je website volledig naar jouw wens.

Transparant abonnement

Een goede website kost geld. Bij The Agency opteren we voor een abonnementsformule waarbij je na de initiële opstartkost maandelijks een vast bedrag betaalt voor de domeinnaam, de hosting, het onderhoud van je website en het uitvoeren van updates. We leggen je duidelijk uit wat dit abonnement precies inhoudt en brengen geen verborgen kosten in rekening. Zo kan je bij ons snel een betaalbare website laten maken om je online zichtbaarheid op te krikken.