copywriting.

Overtuigende websiteteksten laten schrijven?

Een heldere website bestaat uit twee elementen: een aantrekkelijk design en krachtige content. Bij jouw nieuwe website horen daarom overtuigende teksten, geschreven door onze inhouse-copywriters. Een website mag nog zo mooi opgemaakt zijn, zonder de juiste teksten met commerciële insteek wordt het moeilijk je doel te behalen. Laat de teksten voor jouw website schrijven door onze experts.

Het belang van een goede copywriter

Ben je al eens op een website terechtgekomen waar de teksten spelfouten bevatten of de boodschap niet duidelijk werd overgebracht? Best een afknapper, toch? Een goede copywriter schrijft niet alleen foutloze webteksten, maar weet de inhoud ook op een aantrekkelijke, duidelijke en correcte manier over te brengen. Hij houdt hierbij steeds rekening met de doelstelling (bv. een offerte aanvragen, afspraak maken, product kopen…) en het doelpubliek.

Goede commerciële copywriters verkopen jouw product of dienst met woorden. Van bij het begin geven ze de essentie mee en trekken ze de aandacht van de lezer om die niet meer los te laten.

Schrijven in functie van de lezer

Websiteteksten gaan vaak over het bedrijf en de producten/diensten zelf. Eigenlijk is dat een foute insteek. Lezers willen niet weten hoe goed jouw product/dienst is, maar wel hoe ze er hun voordeel uit halen. Aan de hand van storytelling, hun vermogen om zich feilloos in je doelpubliek in te leven en het gebruik van prikkelende call-to-actions schrijven onze copywriters knallende teksten op maat voor jouw website. Ze spelen in op de vragen van je websitebezoekers en zorgen ervoor dat de teksten voor jouw website stroken met de stijl van jouw bedrijf.

Jouw input en onze output

Voordat onze woordkunstenaars beginnen te schrijven aan de teksten voor jouw website, moeten ze jouw bedrijf leren kennen. Aan de hand van een interview leren we niet alleen je bedrijf, maar ook jou als persoon kennen. Zo kunnen de copywriters zich beter inleven in de context, begrijpen ze je doelstellingen, doelgroep en waarden en gaan ze op zoek naar wat jouw bedrijf uniek maakt.

Aan de hand van een duidelijke briefing kunnen de copywriters makkelijker en sneller aan de slag. En het scheelt je tijd en geld omdat je zo meerdere correctierondes vermijdt. Super, toch?

Laat ons het werk doen

Long story short: laat jouw websiteteksten schrijven door een van de gespecialiseerde (commerciële) copywriters van The Agency. Ze zorgen ervoor dat je content helemaal on point is en de lezer meeneemt in een verhaal. Ze ‘vertalen’ als het ware wat jij te bieden hebt in kristalheldere content. Zo overtuigen ze lezers van jouw product of dienst en binden ze hen aan jouw bedrijf in plaats van aan de concurrentie.